Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Android os na svim uredajima je los ios koji je star 6 godina manje steka od novog samsunga
Ma sve je to isto sranje koje za 6 mjeseci zastari!
Ko je kupio a52 prije dvije godine, nema razloga da prelazi na nove verzije, em su skupe, em nikakvo unapređenje ne donose.
Ovo sa telefonima postalo kao sa autima svaki brend pravi na izgled iste samo nešto unutra zavisi od para manje vise stave.
ma i ovaj samsung postao fus, kupio a80 nov i godinu ipo dana rip ploca, nece da puni, baguje, koristio xiaomi los softver do bola
kupi A55
Sve strucnjaci. Blqgo zemlji sto vas ima tako pametne i znate sta valja a sta ne valja dok bacate smece, svercate za 3 KM i kasnite sa placanjem racuna. I nosite cvijece uciteljici ne bi li dalq 5ticu iz bosanskog vasem dzaku
Xiaomi kupis za pola cijene ovog smeca a bolje performanse haj zdravo
jes,i Xiaomi ti crkne za godinu dana od silne kvalitete izrade pa onda bude zaomi telefon.
i baga ti UI na svakom koraku, neka hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koristim Samsung uređaje od S2 plus serije, i svaki od modela traje cca 2 godine nakon čega kreću razna štekanja i sl.. S druge strane Iphone očigledno postao prestiž, ali barem kako vidim kod osoba koji ih koriste kupiš Iphone i rahat si min. 5 godina rada bez problema..
nula bodova