Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec 6 kojeg nemam hh
Već n-ti put da čujem/čitam taj fazon.
aaaa zlo mi dodje kad ovaj komentar vidim i onaj u vezi poskupljenja goriva "nema veze, ja ionako sipam za cvaju"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uklonjen microSD slot, bateriju nije moguce mijenjati.. Zar to nisu bili jedni od glavnih razloga za ismijavanje iPhone-a do sad?
Dobar telefon, nema šta. Ima prednosti i mane, kao i svaki do sada. Pa ko voli, nek izvoli. Zadovoljan sam i sa svojim S3, ne treba mi više.
cijena oko 1000€?! mislim stvarno preseravanje...
Ispocetka. Nakon 2 , 3 mjeseca se smanji za 100 %
za 50 %* Ispravka :D
HTC ONE!!!
Rugala se sova :) A izvadise i card reader i bateriju da bi napravili sto tanji uredjaj. Sada kao, i Apple, mlate pare i na memoriji :)
Ako se Iphone savijao pod pritiskom,ovaj ce pod prdezom,salu na stranu,fin telefoncic nema sta,samo ne vidim da su nesto hardverski puno mijenjali,drze se istoga jos od trojke,elem,ko voli,nek izvoli,a ukusi su razliciti.
Jedino novina kod s6 sto omogucava bezicno punjene baterije
To vec moze LG g3
Kad izađe valjalo bi zbavit S4 i što se mene tiče miran par godina ....
opet sam razočaran ..šesti S po redu i nema ugrađen brijaći aparat ...ništa ni od ovoga , čekam S7 .. strpljen spašen :)
Nista, manja baterija, nema SD, 32GB vise za "samo" 150€ dodatno, jednom da padne u kurcu je
Koje smece.
Jos jedan Samsung Galaxy koji necu imati...
Nista bez iphone-a, kakav samsung i bakraci. Kopiraju sve od iphone, srramita sta rade!!
koji bi bio BUM da ugrade otvarac za pivu...
sad ja alkos a ti sevac?!
Kad izadju leteci telefoni, ja cu imati kinte za s6
Sve greska za greskom, kuciste od aluminija nije dobro jer hladi ruke i tijelo kada je vrijeme hladno, ne mogucnost vadjenja baterije je takodje minus, kupovao sam samsung zbog ove opcije, umjesto da su iskoristili tako tanak mobitel i napunili kuciste baterijom od 5000ah, 9 mm je solidna debljina, nema potrebe za tanjim mobitelom, zakrivljeni displej takodje je sranjie, ugao gledanja 96 stepeni to je bezveze, nije televizor pa da ce u mobitel gledati cijela porodica, nadam se da nece ovako unakaziti i Note.