Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
može apple da dobije 100 sudskih presuda u svoju korist ali SAMSUNG je postao dominantan.
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
A sta ce jadni, prave novi telefon svakog cetvrtka nebi li uboli nesto da valja. Jedva cekam da se pojavi novi iphone, pa da ljudi imaju cime da se bave kako treba, a ne da prave ove cirkuse.
http://oi46.tinypic.com/2jczmkz.jpg
odma tuziti bagru za kradju
@dosta vise Samsung. ima jos jedna fina opcija a to je da te nece slikat dok se ne nasmijes :)
LOPOVI
Pa kako vam nije jasno da nemozete koristiti pravougaonike sa zaobljenim coskovima...
prodajem Galaxy Note II, 4 SIM slots, TV tuner, FM transmiter itd.
@theb ko ima tu opciju Iphone ili Samsung. nisam shvatio.
Nije Window 8 seljaci, nego Windows Phone 8, to su dva potpuno različita operativna sistema.
iphone killer sve govori. najdraza opcija mi je ne moras kucati pin da ga otkljucas, prepozna gazu svoga i otkljuca se :)
ali su dominantni. onistavaju ove orginalne
Moze on biti dominantan koliko hoce, ali kopija je kopija.