Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj, koja je onda generacija sad ovaj moj S8+ i koliko mogu za njega izvući na OLX-u. Malo display oštećen (ne reaguje gornja polovina ekrana na touch), baterija više k**cu ne valja, ali ostalo top stanje sa gratis silikonskom maskom.
Mobiteli u ovom formatu su dosegli vrhunac tehnologije. Svaka poboljšanja mogu biti samo minorna. Traže se sada novi pravci. Mislim da foldable telefoni to neće biti, prije će se ići sa VR i integriranim AI interfejsima.
Prednosti u odnosu na predhodnika S23 neznatne, čak i u poređenju sa S22
Meni nije jasno zasto se tako mnogo fokusiraju na kameru jbt ko da cu film s mobitelom snimati. Hocu da mi traje baterija 5 dana jbt kamera
Jel to nemas struje da napunis telefon 😒
frizideri su im odlicni mobiteli ne bas
Ne volim telefone sa zaobljenim rubovima i tačka, alahimanet.
identican kao s23u, samo razlika nema vise x10 kamere sad je x5 od 50mp
Ide beskorisni zum 500x slikanje mjeseca i bubamara 😂😂😂 sve za cc 3000 km 😂😂😂
Ko te ebe kad nemas tih 3k da kupis pa pljujes