Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po karakteristikama nebi trebao biti skuplji od 600KM
a nasi ce ga prodavati sigurno za 1000 :D NOV TELEFON TEK IZASAO
haha,moj s4 star 4 mjeseca pa sa strane ni packice. to packice imaju samo kod hejtera
Cuo sam da treba vojna dovola za njega :/
koja je razlika ovog i s3 ?
Lg G2 trenutno najbolji Android telefon. S4 je za ovaj G2 mala maca.
ovi sto stavljaju minuse nek dokazu suprotno
glavno je da su laptopi sve manji i manji a mobiteli sto veci...odlicno!
Ovaj telefon je neki Kinez sa potpisom Samsunga,ispod svih ocekivanja. Njegova cijena siguran sam nece biti vise od 300$. Slab displej,slab procesor,premala baterija.0 bodova.
Fin model.
Gdje staviti ovoliku ciglu?!
Na vrat pa ličit na mosusno govedo :)
Koristim android vec 3 god HTC Samsung ok zadovoljan sam ali ljudi ja ne znam sta da kupim sada sve je tako "grandiozno" da mi u đep jedva staje a ljeti ne mogu da obučem šorc :) ozbiljno razmisljam o i phone samo zato što nije ovoliko grandiozan :) .... Vidio sam kod druga peticu tako je lagana da je to strašno a nije ni velika Nadam se da će za mjesec dva izač neki manje grandiozan android sa dobrim karakteristika da se ne okrećem američkom sranju iz nužde.....
Ja imam vec takav telefon samo ime mu nije isto CUBOT GT89 po karakteristikama isti. Ko ima love neka placa ime:)
cijena je vjerovatno sitnica,oko ..1300 KM