Zbog uspjeha njihovih prethodnika
0
Samsung najavio mobitele Galaxy Ace 2 i Galaxy Mini 2
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad izadje galaxy s 3 to ce biti zvjer po meni je galaxy s2 puno bolji mob od i phone4s
Malo smo glupi, jelde? Ovi telefoni nisu u istom cjenovnom rangu sa 4S. Vjerovatno ces moci kupiti 4 ova za cijenu 4S-a.
Malo prosurfaj GSMArenom i slicnim sajtovima, pa ces vidjeti napredak Mini dvojke u odnosu na jedinicu. Brzi procesor (800 MHz u odnosu na 600 MHz), veci i bolji ekran (bolja rezolucija), duplo vise RAMA, 4 GB interne memorije u odnosu na sacicu koju nudi prvi Mini. Uglavnom, dosta je tu poboljsanja.
samsung galaxy mini je superr nemam komentar stvarno kada instaliras andorid 2.3.4 pa i cak sam instalirao sebi 2.3.7 onda se poboljsao brz je ima 600 MHZ iii nebih ga dao kad bi neko rekao da me napolju ceka 10 hiljada ipon uređaja
A KAKAV JE PROCESOR U MINI? TREBALI SU BOLJE KAMERE STAVITI, ISTE SU KAMERE I NA PREDHODNOM ACE I MINI KATASTROFA, KAKAV ONDA USPJEH OČEKUJU?
Samsung Galaxy S 2 NAJBOLJI MOBITEL u povijesti mobitela!!!!!!!
xperia je najzahvalniji telefon... nesto poput golf 2...
Galaxy Ace 2 će biti bolji od Galaxy Ace ali Galaxy Mini 2 će biti koliko sam shvatio gori od Galaxy Mini. Zašto?
iPhone je po izdradi definitivno najkvalitetniji telefon danasnjice, po meni problem predstavlja to sto je telefon dosta ogranicen. Cisti primjer je slanje podataka preko buletootha, koji se vrsi s iPhone-a na iPhone, ne moze se pairovati s drugim uredjajima! :)
Samo onaj ko nije koristio Galaxy S II moze reci da je iPhone kvalitetniji. Mobitel nad mobitelima. Koga kod znam sa iPhone, pita za dobrog servisera... malo mu \"steka\" mobitel. Ne daj Boze da padne sa manje visine, rasuo bi se u sitne komade.
Apple je zakon imam 4S, preeeezadovoljan ja mislim da je apple u prednosti najmanje 2 godine u odnosu na druge kompanije. Ovo sto su gore naveli iphone 4S vec ima ako ne i vise ..... ®
dje pise neuspjeh. telefoni isli ko halva. ja u hadzice morao ici po mini.
Samo ne znam kojih neuspjeha al hajd eto :D
Sad je pitanje vremena kad će ih Appel tužiti.