Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je to za izolacije lockdown da nam ne bude dosadno bez prijatelja i familije
Ljudi su sve manje potrebni. Roboti i AI ce do 2030. g. preuzeti najmanje 40% danasnjih poslova. Zato se i provodi depopulacija. Svjetska elita smatra da je na planeti dovoljno oko 500 mil. ljudi. Pogledajte novi Hollywoodski thriller "Covid 21 "
Uopšte nije tačno to!
Bolest
@ElComadante Neukom seljaku je i struja bila bolest, dok je obrazovan znao da iskoristi. Meni Amazonov Echo Dot (Alexa) omogućava da nikad ništa ne zaboravim. Sve što trebam zapamtiti za kasnije, kažem joj da me podsjeti tad i tad. Isto tako sve poslove koje trebam danas da obavim, pitam ujutro šta imam za danas i to je to. Al, bošnji je krajnji domet crijevo u ustima i kladionica.
I gdje nas to vodi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uskoro AI ce da reuzme sve uredzaje..
nisi vise znao ko je covjek a ko pklat
trebate li zajam kontaktirajte [email protected] ili ih također možete WhatsApp na +2348141252381
Trebate li brzu i legalnu posudbu? Ako je tako, kontaktirajte e-adresu: [email protected] ili ih također možete WhatsApp na +2348141252381
Sprema se novi poredak i civilizacija...
Mogli su staviti malu kasiku unutra, pa kad jedes stavis telefon pored ona izađe i hrani te ti samo otvoris usta. Kad vec debili hoce da budu retardirani da imaju puni doživljaj.
Pa mi imamo Incka. On je NEON beta verzija.
Još jedna glupost nakon Bixby...
ma kakvi umjetni ljudi,gluposti i preseravanje realno.
Meni Tamagochi treci dan krepo a da nece ovo chudo....
ovo me pravo plaši.znaci đžaba se odupirati.gdje god da odeš naći će te.ovo treba bojkovat i ne kupovat.
Boga mi je ovo debilno.
nije bosna spremna za ovo pusti te nas na miru,
cupovacwće ćććć
Pa super. Ovo ce nas i ubiti jednog dana, ovo je tek pocetak