Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije elastičan pa da se može saviti ko sarma nego će se moći po pola presaviti tako da dobiješ duplo veći ekran kad ga otvoriš,ko nekad preklopni mobitel samo ekran u konadu na oba dijela.
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
ekran da mozes smotati dzoint ili sarmu u njemu
Sulc Ovo je smijesno.
SAMO ME INTERESUJE "KOJA JE SVRHA SAVITLJIVOG EKRANA"????
da ga ne možeš razbiti možda?
@BihacBosnia Prije su telefoni imali plastiku umjesto stakla preko displeja i trebao si se bas potruditi da ga razbijes. Posljednjih godina staklo je sve jace kako bi se smanjila sansa da se izgrebe. Ovo je korak u totalno suprotnom smjeru.
Za par godina se javis zeni pitas je sta radi ona kaze savijam, ti kontas savija pitu dodjes kuci ono televizor savijen na sred dnevnog boravka
hahahaha ha ha
k'o tanja cigla
Samo da ne bude previše lohotan
Ma i meni je ovo bezveze, nije bas prakticno, ovo sto ce ugradivat ovaj ekran u budece tel je odlicno jer se nece moci ekran razbiti.
jos jedan u nizu koji necu imati
valja mi sad opet mijenjati mobitel. stvarno ovo postaje trosak.