Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti samsung je ismijavao apple za konektor za slusalice, punjac, memoriju i servisiranje uredjaja pa sve to napravio na isti nacin iduce godine. Tako da im je bolje da se ne glupiraju!
Jedna je  👍 Ostalo su samo kopije! 😎
iphone uredaju za cibanijadu, wanna be mafia, i fgr papcine da se pohvali sta je kupio boooooboo
hajde androidaši nemojte se provaljivat bezveze. kad bi sat vremena koristili iphone ne bi vas niko vratio na te jeftine kenjare
iOS je generaciju ispred Androida. Flip phone je totalni promašaj, kupiš novi telefon sa iskrivljenim ekranom. Samsung jedino je ispred sa kamerom ali nedovoljno da pridje Apple.
Dzaba im, Samsung opet ne mpze stici apple
Samsung je baš .ovno. Apple pokrenuo trend nezamjenske baterije, Samsung uradio isto. Apple izbacio utor za slušalice, Samsung isto. Apple izbacio punjač, Samsung isto. Samsung samo još treba prigrliti ios i to je to.
IOS sistem za arape i glupe ljude koji znaju samo osnovne funkcije da koriste
@trev sudeci po komentaru, kakav je displej na 3310, pucas li snake?
Uzeo sam S22 Ultra, stvarno je odlican telefon. Kamera perfektna, ekran fenomenalan, olovka je beton... Stvarno su dobro odradili posao.
Kompleks.
Hahahah grohotom se smijem sa svog Galaxy S22 Ultra. Ljudi su upravu 100%
Ma iphone 7 ima elegantniji interface i dizajn od najnovijeg samsunga, mogu oni k ismijavat
A samsungu nedostaju inovacije baterije jer im na uredjaju od 1000€ ne mogu izdrzati ni 24h. Sto oni sprze preko noci na standby-u. iPhone moze za 7 dana. Sramota. Kriminalno lose baterije jos od s8 modela...
Ne moze se vala ni ajfon pofaliti baterijom. Jedan dan jedva uzdrzi samo kad je nov.
To se odnosi na modele prije 11-ke ili ove SE reciklirane osmice... Chipset iz 2021. a kuciste i baterija iz 2015.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apple moze pojesti Samsung.Toliko
dzaba sve, ribi pokazes da imas android odmah ti sanse 70% manje konta da imas pare uzeo bi ajfon. poredit android sa ajfonom ko da kazes da je Citroen bolji od Mercedesa
ma pusti brate android podrzavaju isti oni sto govore bolje vozit Golfa5 nego BMW M4 hahahahah