Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda ce moci umjesto cigara, zarolas ga i ubacis malo vutre
kad je samsung smotao display ima vec 3, 4 god, i nije nesto novo , ali je problem kako smotati ostalo a na kraju i koja je svrha smotanog ekrana
Svrha je da ga kompleksasi smotaju oko ćune i sa ukljucenom vibracijom gurnu u vađinu, tu ce se pravo pokazati, imace deblji s dodatnim funkcijama :)))
Bas zgodno, savijes ga i onda guzicu s njjim obrises.
A Samsung Galaxy S10 bi mogao biti ne vidljiv ( Stealth Mode )
I moja qurcina bi u novoj ediciji mogla da se pri erekciji digne jos za 4cm i sto bi moglo pojacati korisnicima osjecaj zadovoljsva za razliku od prethodnog modela koji nije mogao zadovoljiti apetite odredenog sloja intelektualne elite.
A ja jos uvijek koristim mobitel na tipke,sta cu se qrchit kad ne radim nigdje...
I dalje ne kontam, vjerovatno vec imaju spreman i S10. Kakve su bitnije razlike od npr S4 do S7?
provjeri benchmark pa ces vidjeti kakva je razlika izmedu s 4 i s7 hehe
Daj ba klixe uozbilji se. Tek izasao S7 a vi najavljujete S8
Nije ovo klix izmislio nego fkt rade na tome za s7 se 6 mj prije release-a znalo vec kako ce izgledat tako da uopste nije cudno samo sto vi ljudi ne shvatate neke stvari :D
NEKJE HAJIRLI I VOVAJ NOVI SMART FON, UZDRAVLJUGA SAVIALI...