Novi softver za kamere
0
Samsung Galaxy S4 će imati funkciju Orb
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva ćekam ovo čudo od telefona da ga kupim, prodat ću vola .... Joooojjjjj sto ću da se kurčim
UĆeram im ja svima. Ubacuju razne nepotrebne džidže midže, a niko da skonta kako da napravi bateriju koja može podnijeti takve telefone, a da se ne isprazni u roku 24h. Sve je ovo p.r.e.s.e.r.a.v.a.n.j.e. i porez na b.u.d.a.l.e.!!!
Jesi ti siguran da koristis original S3 ? Ja imam SII T989 za Americko trziste, mobitel je NEVJEROVATNO brz sa precosorom dual-core 1.5 GHz Scorpion, da ne kazem prebrz. S3 ima bolji procesor znaci ne moze biti sporiji, ili jednostavno pises gluposti a S3 si vidio sam na slici.
Još uvijek nije izmišljen bolji telefon od Nokia 3310 isto kao što nije napravljeno bolje auto od Golfa 2 Diesel.
Pametnije bi bilo ovi ovdje sto komentarisu da se uhvate kakvog posla a ne da uzimaju od babe i majke marku da sjede po cijeli dan u internet klubu.
Halo Bing,kako brat.Opet u zatvoru.Ukrao galaxy S1.Nego zanima li te novi Galaxy S4 cijena sitnica,samo 1300 KM.Džaba.Navali narode.
ja vjerujem da ce ovaj novi osmojezgreni procesor donijeti potrebnu brzinu pa ce trebati "samo" 4 sekunde da se otvori imenik, za razliku od procesora na S3 kojem treba nekada i 6-7 sekundi.
Vec cetvrti galaxy S kojeg nemam
Joj ali pazi fazona, moci ce fotografije automatski objavljivati na fb xD pa ta funkcija je tu vec godina, bar malo procitajte o cemu se radi prije nego sto objavite clanak :D
Dobar je S3ali ove godine ako Bog da kupujem HTC One umjesto Galaxy. Nekada ima lag plus malo je previse "plastican". HTC One je od alminija dobar procedot i 4.7 mi je bolje u dzepu od 4.99
kao sto sam vec rekao "Galaxy S4 od iPhone 5 napravit jabukovacu" :)
Okreni ga okomito pa će po y osi
Potuči če konkurenciju do nogu
Ovaj fazon mislim http://www.360cities.net/
fotografija od 360 stepeni? predpostavljam po x osi :)