Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god ne vrijedi tih para kao sto ne vrijedi ni iphone 12 previse su napumpali cijene ..
Samo da obavjestim sve sadašnje i buduće kupce Samsung mobitela. Garancija mobitela ne vrijedi ako ima bilo kakvo vidljivo fizičko oštećenje i ako to oštećenje nije uzrok reklamacije. Ne znam jeli to normalno ali mi se upravo to desilo. To su potvrdili putem telefona da ne mogu uvažiti garanciju i ako nema veze sa kvarom koji sam reklamirao u garanciji.To je me je obavjestio servis SAMSUNG-a u Sarajevu.
Da Samsung ne pravi displaye za iphone, HUAWEI, XIAOMI i ostale još uvijek bi bili na TFT ekranima.
Griješiš,LG proizvodi displeje za sve
sto se tice kvalitete hardvera, miljama su daleko od iphone. i to bas ovaj s21 ultra. pucaju ko ledenice
Iphone je No1 u svijetu mobitela, neka prica ko sta hoce, ali to je realnost😀
Imao od galaxy S1 do S10, prešao na Xiaomi... Preskupo.
Radi ogromne konkurencije, brzo im padaju cijene. Galaxy s8 bio 1400. Poslije 3 godine jedva 200 KM.
......ja mislim da bi Kristijan Golubović pobijedio Mirzu Hatića.....al fakat !!!!!!!
Galaxy Watch Active2 je bio u startu 270 eura. Galaxy Watch lansiran je s 460 eura dok nadolazećem Galaxy Watch4 Classic cijena će biti 530 eura. Nerealno uduplavaju cijene.
iphone je kralj samsung je princeza 🤪🤪 imam ovaj s21 5g nista nije bolji od obicnog samsunga ipak iphone je produkt i telefon samsung je igracka za djevocice 🥸🥸
Naravno jer je najnoviji, svaki naredni flag ship model ce biti bolji od prethodnog. Logicno 😆😆😆