Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mali broj je onih koji nisu 'prosjecni korisnik', inst, fb, tiktok, gmail, slikanje, citanje klixa, dok bacanje u vodu, lupanje od zid, otkuhavanje - napredni korisnik, to su oni od 32.god. sto uzmu mobitel da bi igrali igrice na njemu i onda im problem regija u kojoj zive zbog procesora
pa ti ga kupi onda hebo te on. ja necu. taman da je 1 posto samo losiji, a losiji je mnogo. ne znam sto ste toliki fanbojs jbt za svoje pare??
pa kod nas u europi, ni s21 ultra nema Snapdragon 888 vec ono inferiorno exynos smece. prestao sam kupovati samsung zbog toga.
Ti mislis da si u Evropi? Pa englez ni njemac ga nije dobio, sto bi ti bio povlašćen?
Ovogodišnji Exzynos uopšte nije toliko inferioran u odnosu na SD, prosječni korisnik teško da može uočiti razliku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ne bude preskup mogao bi biti dobra kupovina.