Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je bem vam vise mater i ugarak pvc i sve
Nakon afere sa note 7 sam prešao na iPhone i nemam problema.
koga boli briga, al fkt?
Moj mob je 5,7'' i ne bih zelio veci. Cak mislim da bi 5,5'' trebao biti standard, sa minimalnim bezelima. No ipak, ove velike telefone mogu nositi i momci koji nose torbice, njima je lakse.
4,6" Zlatni standard! 5,0" mozda ako nema rama...
Ništa to, čekam Galaxy note 8 plus plus...
a kod mene jos uvijek note 4 i ne bi ga mijenjao ni za sta
Kakve to veze ima sa ovim clankom. Dobro imas note 4 i ne bi ga mijenjao, i sta sad? Oni trebaju da zaustave citavu proizvodnju osmice? 😂😂😂
vala i nije cemu, update na android 6 ga usporio praaavo, baterija ne moze uopste dugo da traje itd. Nista specijalno
Bit ce dobar, samo za mene je note 5 prevelik, koristim alphu i mislim da je to neka najbolja velicina 4,7", bilo bi dobro da samsung izbaci kakav telefon kao galaxy alpha, samo da poprave body ratio i uguraju 5" sa 1080p ekranom.
Nikad ne moze biti velak ekran, uvjek je bolje sto veci ekran, samo je problem kompaktnosti uredaja, a samsung sa s8 je odradio poprilican dobar posao, jer je telefon dobro uklopljen.
@Nokian808 uredu, al s8 je s8, a sto se tice standarda, i ovaj na s8 ce uskoro da se prosiri.