Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AI je buzzword ove godine kao sto je prije par godina bio kripto i could. Imao sam s20 ultra preko 3 godine uzeo sam s24 ultra. Kamere brzina display su moglo slobodno reći duplo bolji.
Nije kripto vec blockchain. Takodjer, cloud nije buzzword. Ima vise smisla da uporedis ga sa IoT.
Doslovno ni jedni ni drugi ne znaju šta će više izmisliti, pa stave neke ofirne funkcije tipa prepoznavanja predmeta sa slike i gdje se mogu kupiti i da… stave prefiks AI ispred… Mobitel je odavno statusni simbol, a realno da ne usporavaju namjerno iste, iphone 6 bi mi i dalje bio dovoljan za lista ne reelova i dopisivanja.
iPhone je babo
za vas koji pojma nemate
Javi se kad ti android bude nakon 5 god radio kao kad si ga tek kupio 😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)