Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8K kamera (koja ustvari i ne radi toliko), 5G mreza (koja se uopste i ne moze koristiti), 18GB ram memorije (sto ti uopste i nije potrebno) i sve to prirodaje na ekstremno velikoj cijeni.... sto bi se reklo, prodaju maglu u tegli. Ali jbg, vole se ljudi pohvalit da su dali 2,5 hiljade maraka na gedzet. hehehe
Ja S20 Ultra platio oko 300 dolara, a S21 Ultra nesto malo vise. Mjesecno placao oko 15 Dolara. Samo levati kupuju mobitele u BH Telecomu.
Ne znas o cemu pricas, 5G mreza koju ti ne mozes koristiti... ne zive svi u Bosni. 18GB rama jer neko koristi telefon za posao koji moze zahtijevati raznorazne multi tasking akcije (socijalne mreze, marketing, itd.. pa cak i gaming na mobitelu), pored toga dolazi sa odlicnom baterijom te osobe kojima telefon treba da traje 2 dana idu na ovu opciju..Kamera potencijalno najbolja na svijetu. Ko zeli to sve, on i uzme.
Steta sto se nema para za ovakvo sto, strasan telefon.
Bravo samsung za ovaj ultra model, konacno savrsen mobitel bez mahane, napred sitna kamerica koja ne smeta uopste, nazad nema zubine, aferim samsung jos jednom.
Jedno 3000...
Zaboli me zozon.