Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako mislim da niste dobro. Ne iz razloga sto pisete to sto vec pisete, svako ima pravo na svoje misljenje pa bilo ono ruzno ili pohvalno, nego inace. Pratim Vase tekstove vec duze i mislim da ste bolesni. Nesto Vam nedostaje i to Vas unistava. Evo banalan dokaz, pisete i \"kontrirate\" ama bas svim naslovima sa portala u koliko sati? Koliko sam primijetila od ponoci do ranih jutarnjih sati. Normalne osobe spavaju u to vrijeme. Pametno od Rusije. I bilo je vrijeme. Akademik, poslusajte me, na prvu blizu kliniku.
Sad ce i posrbice uzeti isto kao što su Rusima uzeli ... Zastavu , cirilicu , grb , vjeru itd.... : )
Pa mi u BiH znamo to pismo. U cemu je kvaka ovaj put?
@AKADEMIK A TI SI TAJ DIVLJI KRMAK SHTO PSUJE JEL ? HOCHESH OTICH KOD TATE U SPAVACHU VECHERAS JEL ? DA TE MALO TAJO TVOJ DIRA :o) PONESI I DABINU SLIKU DA TI SE TATA DODATNO UZBUDI :o) KRMAK SMRDLJIVI
Je \"akademika\" i ghuzice...Ti nekave akademije nisi ni vidio a kamoli bio u jednoj.....Pokakim ti se na krst...BIH4EVER !!!!
super, sad im mozemo j.e.b.a.v.a.t mater i na cirilici
I OPET GROKCE LOJAVA BALIYSKA TERORISTICKA POTURICKA KMRAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
Pokakim se na cirilicu...Nema gadnijeg pisma....
Kako su se usudili prije nas Srba