Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uci od malih nogu dijete da je zemlja kocka, uvedi svoju teoriju kockaliteta i kasnije ga niko nece moci ubijediti danje nekog drugog oblika. To se upravo desava tebi i slicnima, ali ne vrijedi se raspravljati sa takim osobama. Lakse je drzati ljude u zabludi, nego ih uvjeriti da su bili u zabludi. Sretno
Inteligentna osoba poput tebe, trebala bi da prihvati drugog i drugacijeg, a ne da vrijeda. Ne pada mi na pamet spustati se na taj nivo i ubjedivati sa indoktriniranom osobom jer je to gubljenje vremena. Primjetio sam da si aktivan u ovoj grupi, zasto ako si vec uvjeren u kliker, cim se raspravljas sa degenericima onda si kao i oni.
Jo008 Adekvatan rijecnik za visoko inteligentnu indoktriniranu osobu. Na tvoju zalost i ja sam isao u skolu i na fakultet i pred ocima mi je bio globus i ucio sam fiziku, i vjerovao u kliker kao i ti, dok se nisam kriticki osvrnuo na sve to i upotrijebio razum i shvatio da sam u zabludi.. Nije lako prihvatiti da si cijeli zivot u zabludi, znam iz iskustva.
Tema za "ravnozemljase"
@MaliMiris Tepsijase...
Dokazi da je usla u orbitu?
@Jedini Dokazi da nije...
@jo008 eto na istom smo.. kad dokazes da je usla onda mozes tvrditi, jer sa danasnjom tehnologijom sve se moze nasnimati/montirati. Jedini dokaz koji imaju su njihovi snimci i slike, a na tim snimcima i slikama ima dosta stvari koje ukazuju na laziranje ulaska u orbitu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jos jedan parabolican let..
@Jedini Raketa je usla u Orbitu, znaci nije suborbitalni (parabolicni) let...
Svaka cast...
Rocket Lab je uspješno lansirao svoju raketu Erection u orbitu 😅