Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To lovački pas...valjda.
Jos kad pocne guzit 😳 Bacaj mjesalicu a kablove smotaj i ponesi.
Predzgradić sa Švrakinog na aparatima
Samo jos to fali, zakaze sistem ili neko ga hakuje, bit ce veselo😂😂😂
Dobro bi bilo da se ratuje robotima. Ciji roboti pobijede taj je dobio rat. A ljude ne treba uvlaciti u ratove. Jer poslije ratova, ostaju invalidi ili ostaju bez zivota. Ko je god pobjednik u takvim ratovima ovim invalidima i onima koji su izgubili zivote ta pobjeda ne znaci nista.
A kad nestane robota mislis da ce neko prihvatiti poraz? Oduvijek i zauvijek se i ce se ratovati covjek protiv covjeka. Sve ostalo je alat da pokusas ubiti drugog prije nego on tebe, ali se nikad ratovi nece rijesiti na drugi nacin.
Good boooooi
Sta ljudi nece sve izmisliti boze sacuvaj