Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trči ko bez glave
Trci k'o ker.
Poslati copore ovih na muslimane, pa smanjiti broj teroristickih napada u svijetu...bravo mit!
@492823 Incestu paganski, milijardu ovih konzervi bih ti poslo u dijelovima. A onda bih trazio tipa sa daljinskim po frenkvenciji i odrubio mu glavu ko krstojebu. Ne postoji robot koji je imucan protiv kurcslusa i EMP-a. Samo polijes vngo vodom i roknes mu protivnapon.
Koji će im ovo .linac
@jamezdin30trideset za muslimane
Mora trcat kad nema problema u zivot, kredita itd isl
Koja je to kompanija MIT?
@nemezis Muda i titanik
Meni je ovo pravo strasno. Zamisli da ovog stvora sretnes u nekom mracnom sokaku.
isti moj ,samo sto moj "leti" niz stepenice..
Kada ce bosnjo kreirat robota ?
Jako fascinantno, posebno kad su prije 5-10 godina roboti imaju problema sa obicnim hodanjem i odrzavanjem balansa. Hodanje je jako kompleksna radnja a strucnjaci sa MITa su odradili odlican posao :)
@vule vjeruj sta god novo rade na MIT-u je posebno i znacajno, to je vjerovatno najznačajniji i najbolji tehnoloski fakuktet na svijetu