Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlika je samo u tome sto Robocop sa filma izleda kao Mick Jager a ovaj u Dubaiu kao Saban Saulic
Svi bi da zamjene ljude robotima masinama na sve strane....a svi opet ovisni upravo o ljudima i potrebama da kupuju....a kupovat ce im za sta ako nece zaraditi....tu ce slijediti krah sistema samo dok se balon dovoljno napuse.
Kaže Robocop 'evvo me ko' nikad veo'
A đe mu je Motorola? Nema policajca bez Motorole :D
i ljude u fabrikama, i domacice u kucama, i vozace u autoprevoznim sredstvima..
@ZutiMacor sa dildosima i ovim modernim lutkama vec je uzelo maha.
Ko patak dača izgleda!!!
Suuuuper, ne trebaš mu vadit mozak, samo izvadiš baterije i idemo dalje ! Nego šta ćemo ako se neko sjeti da izumi AH GLUHO BILO hodžu robota, koji besprijekorno ući Kuran, klanja , vrši ecidenciju uplata džematlija te provjerava za koju je stranku glasao i zašto nije za SDA , što je očito korupcija !