Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je laz 100%,,kakvih 30 000 dolara,gamer sam,volim retro stvari i posjedujem neke ovakve stvari,znam cijene,upucen sam dobro,ne znam cilj ove vijesti da se ovakvo nesto napise da je ta vrijednost igre,ili je dezinformacija ili je samo da se nesto pise ili sta vec nemam pojma
Za amerikance me ne bi cudilo da daju toliko. Njihovi kolekcionari su takvi. Kod njih neke stvari mozes bas dobro prodati, a kod nas bi zavrsilo na deponiji smeca.
da je zelda u pitanju, duplo vise bi kostala.
par pam par pam pam
Imao sam nitendo onaj na kasete sa zeldom ninja kornjace mortal kombat i te neke popularnije.sve prodao za 200 km
Da je meni kravu prodar toliko 😲😲😲
čim ti krava navrši 32 godine ko igrica.....sretno sa prodajom 😂