Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne budu opet imena Pjanac,Dzamka,Salinavic,Ivodovic :D
@nexxy skines patch i rijesis problem oko imena hehe
Za HR je bilo Olembe(Olic), Da Shuga(da Silva haha), Mognac(Modric) :D
Amra Silajdžić na PES-u 2017- Amora Silajdzemqua
Dzaba sve fifa 17 BEST
Hajd pa beli neki hebeni igrac nas kvalifikuje na neko prvenstvo
Hajd bar ce Dekson u Pesu zabijati, al mozda!
Opet nije toliko zadovoljstvo ako igras sam, nema nista bez prijatelja i lomljenja jeftini kineski dzojstika, hehe kad se sjetim.
Nakon svega stize pes 2016, najbolja grafika od prethodni, dobra kontrola za razliku od 2014 i 2015 gdje je kontrola lopte bila uzas gdje nisi mogao uzivati kao sto smo navikli u prethodnim, ovacije publike sto je novina u posljednja dva,tri izdanja i jako mi se svida, lakoca davanja golova, nema super golmana i igraca sto mi se jako svida, tako da je pes 2016 najbolji pes ikada napravljen.
Na kojem pesu je bio karlos bek stavis ga u napad i ubija
Godinama je Reprezentacija BiH u Pes-u :)
@dmachiavelli To je danasnje "istrazivacko" novinarstvo :)
Lijepi patch :)
Krenimo od pes 2009, dobra grafika, dobra kontrola, lose je sto si mogao sa pojedincima proci od gola do gola, bili su previse napucani u odnosu na druge igrace, i golmani su bili supermeni branili su nemoguce, 2010,2011,2012,2013, grafika se popravljala, dobra kontrola, smanjivala se snaga pojedinaca i golmana tj bilo je realnije, 2014, 2015, dobra grafika, realnost dobra, kontrola igraca uzasna.
ma pes2006, 2011 i 2013 jedini vrijedni pomena
@black hawk e samo da znas koliko sam vremena cekao nekad i satima 1988 godine da mi se ucita "microprose soccer" za komodor drzao sam sarafciger u ruci i stelovao glavu od kasete satima... sad sam prezadovoljan brzinom i grafikom... iako mi se sin koji ima 24 godine zali kada ceka par sekundi za ucitavanje
Igrao sam i fifu, fifa mi ne pase nikako, od izbornika do simulacije igre i kontrole na terenu, na pes sam navikao i ne bih ga mijenjao, mada je bilo godina kad su i oni podbacili.
Bosnia and Hercegovina has few years there.