Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve isti telefoni
Xiaomi smartphone, model Redmi na to sam i mislio.....
Redmi nije ništa predstavio, već Xiaomi. Redmi je model telefona.
Ispravak sve Redmi modele, mislim i one stare a i nove.....
Redmi odlični mobiteli, još ako ga direktno iz fabrike naričiš, smartphone bez greške. Sve pohvale za ove Redmi modele.....
Bas je cudno sto Sony ne pravi bolje mobitele ipak svi koriste njihove kamere
Džaba što koriste njihove kamere. Poenta je u softveru. Pixel 3 ima dokazano najbolju kameru iako ima samo jednu, sve zbog softvera.
@Piklic Zato štp Sony nikad nije izrastao u pravu softversku kompaniju u smislu da mogu svojim prozivodima pružiti vrhunsku softversku podršku. Što se tiče hardvera i inovacija tu su i dalje u vrhu i očigledno se drže onog u čemu su jako dobri ili najbolji.