Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra koje je iscekivana 7-8 godina i opet dode sa mnostvo bugova i gresaka..
Istina, fakat ih ima dosta. Neki su stvarno toliko ocigledni da nema sanse da ih nisu primjetili do sad. ali i pored svega toga i prica i dialog koji vodis sa raznim likovima mi je nekako cudan. ne znam, npr. jedan isti lik te zove za zadatak, ti ga obavis a on kao ni ne zna o cemu se radi. Ili npr isti lik te zove 5 puta za redom u minuti i prica s tobom kao da se znate, a nikad ga vidio nisi. Dobra je igrica, ali ne toliko dobra, npr. u poredjenju sa rdr2 je slaba ili witcher 3.
Stvarno klikše objavljujete ovu vijest, a niste objavili nijednu vezanu za Cyberpunk koji je nedavno izašao, uz sav hype koji je proizveo.