Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace poznat kao model koji je nadletio nebeski narod
Srbija - Albanija 0:3
Mangupski, kapa do poda. Zadaca za sva vremena!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo su Nijemci 1941,Amerikanci 1999. i Albanci 2014 letjeli iznad Beograda ko hadzije !!! Totalna dominacija u vazdusnom prostoru Srbije !!
Zato je hljeb zadnjih dana bio skuplji
@milanx, Poturice kao i pola Spanije, ista deredza. Ko je u ta doba uzeo islam pod sabljom, mamu mu nisu dirali. Ti otidji pod hitno provjeri svoj ADN i utvrdi da imas azijatsku krv u venama. Moji se poturcili prija 450 godina i nisu mi pra,pra, nanu Turci prcili kao tvoju. Zato ste i ostali zadnja stoka u Europi sa azijatskom, divljom krvi u venama!
Takozvani Albatros :P
Ovo je skuplji model. Ide na bozu i tulumbe...
Još jedan dokaz da um caruje a snaga klade valja...bio je strašniji od spuštanja stotinu "Apača"...
Bravo Albanci
Kad bi nasi ponijeli jedan ovakav u Izrael mislim da bi bio oboren proturaketnim stitom
kakva reklama za DJI Phantoma II, Vision+ prodaja porasla za 4.000 %
Srbi su nasjeli na provokaciju ali je cinjenica da je cijeli stadion bio nesportski nastrojen spram Albanaca i da se uopce nije osjecala sportska atmosfera, nego neka huliganska i ultradesnicarska. Takode Srpski igraci na terenu su podgrijavali takvo stanje svojim pre-agresivnim pristupom igri. U svakom slucaju steta, volio sam da pogledam dobru utakmicu, zar i sportsku borbu i radanje jednog novog sportskog rivaliteta. Medutim, u Srbiji sve po starom, ne desava se ovo prvi put.
Boze sacuvaj!!!!! Umjesto da zale sto se jedan sportski dogadjaj izrodio u opce n erede u kojima nema nevinih ni na srpskoj ni na albanskoj strani ovi bajni komemtatori, sovinisti svih fela i nacija jedva dodjekase da se "sportski" nacionalisticki obracunaju medju sobom. Isti nesoj ljudski, soveni nepopravljivi koji se razlikuju samo po iskrivljenom religijskom i nacionalnom osjecaju. Misle da su razliciti i bolji od drugih a u sustini su ista ljudska bagra.
Tačan naziv ovoga modela je "ZRAKOMLJAT" ILI "SRBOMLJAT"
Quadcopter model Aziz-Keljmendi v1986.
Albanska Eskadrila u akciji !!! Srbija na koljenima !!!
Pa majko moja, pratim portale u regiji, od kosovskih i crnogorskih, do bosanskih i hrvatskih, i nema ko ne troluje ove Cp6e. Kako se osjecate kad vas sve komsije mrze. Pratio bih i albanske i madjarske, ali mrsko mi koristiti Google translate. Ne mogu od smijeha. :)
Evo, dobio si dovoljno paznje, prvi put neko u zivotu neko je na tebe obratio paznju, sad idi spavati :) Skodi ti mrkli mrak.
Stari ga siluje sad, pusti ga...
Quand Serbie-Albanie finit dans le chaos... http://www.lequipe.fr/ Pogleda srpsku mladez sa stolicama protiv Albanaca. Ovi srpski idioti ce opet reci da je ceo svet protiv njih kad dosui UEFA 3-0 za Albance. Na nijednoj srbijanskoj TV stanici nije snimljena stolica koju upotrebljavaju decenijama indoktririrane osobe u srbijanskom jatu. Sad ce poceti plac i kuknjava. Da se ne lazemo stolica-e je snimljeno . Al, za Srbe postoji samo njihova istina protiv modernog svijeta i ostalih .