Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino mjesto gdje imas mir dok putujes, nema zvonjave, dernjave, debilnih komentara preko telefona, oooj Bog te da vidis odavle pogleda, kume moj brate, hej šaci i tako.... Treba dati insktrukciju upali 5g avion se momentalno ruši... ovisnici ne mogu izdržati bez telefona ni 2h, ko da ce nesto propustiti...
Jedan od razloga zašto volim putovanja avionom je da je mir, tišina i ne moram slušati glupe razgovore preko telefona. Sa ovim to se završilo: "HALO, ČUJEŠ ME, EVO ME LETIM BA DO TEBE..JA...JA...JA...AJD DOĆU JA...JA...JA...MA JA..."
airplone mod???
Engleski: mobile data Klixonski: mobilni podatci
I sta ti je smijesno?
svi osim Aeroflot ....
Pa može i sada, ovako 3-4 Eura imaš neki net spor jedva poruka prolazi, ali radi, barem sa chata. Išao iznad Njemačke i dopisivao se sa prijateljem koji je u Njemačkoj.
1MB 100KM možda...pa nisi u svojoj državi
Bahahaha