Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti se pubg, imal ko da hoce MH World da sutamo?
PUBG je zakon, dzaba pa se sivonje opet zalete da igraju dzabnog fortnite-a
Igrao sam 4 mjeseca Fortnite i mogu reci da je igra stvarno ispeglana. Mehanika i nacin igranja su totalno drugaciji od Pubga. Ono sto je najveci problem PUBG-a je sto mu je prelos progress sistem. Kao i u fortnajtu nakon 50tak pobjeda prestaje draž i onda bi bilo super "ganjati" nesto, ali tog necega bas i nema. Zato je igra dosta buggy i nije ispeglala. Sve u svemu i jedna i druga igra su sranje i mirna Bosna.
"Sivonje" u prevodu djecurlija i ljudi bez racunara za pubg.
boli me cundara. hajmo dalje
@misMEKINJAS što čitaš onda članak?
@okocha Ni ne čita. Ovo su oni što pročitaju naslov članka i onda se prave pametni i smiješni u komentarima. Eto otvori mu profil i vidjet ćeš da ne postoji tema da nije u spektru njegovog zanimanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)