Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se pali na ovakve gluposti tj. koliko Mp ima kamera u jednom mobitelu nema pojma o fotografiji i bolje mu je da ne daje pare za ovakve stvari, mada u principu samo takvi i tatini sinovi i imaju lovu za slicne telefone ;) Upravo kako rece @kaon i Olympus dzaba ovi silni pixeli kad je optika ni za K....
ovo je smijesno. evo sta je kamera: http://www.hasselbladusa.com/products/h-system/h3dii-50.aspx
Upravo, tih 12mp vrijedi mnogo manje nego nekih 3-4 mp nekog prosjecnog point & shoot digitalng fotoaparata, jer je kvaliet slike s toliko \"pretrpanih\" pixela na tako ninijaturnim senzoru cista glupost i sluzi samo kao marketinski trik da se navuku ljudi kojima jedino ta brojka znaci nesto.
Skidam kapu niku pod nazivom Kaon jer se razumije u fotoaparate,a to je da NIKAD ne moze biti mobilni kao digitalni fotoaparat!Zbog procesuiranja slike,....I da izmisle mobilni sa 200 Mpx ne moze pravit slike kao digitalni od 4 Mpx!!!!!!!!!
KAKAV SAMSUNAG. NOKIJA 3310 JE NAJ BOLJA
pa kakav foto aparat da se kupi nista bez deset mega i 12 optickog zooma
Samsung iz dana u dan postaje najveći inovator po pitanju novih tehnologija. Najbolji LCD, pa sad mobitel ... daleko je ispred ostalih.
ha 2 ha 12 ha 120 isti vrag niti me interesuje aparat na mobitelu jer je senzor jako mali tako.. nista od tog
Meni dosta mojih 5mp, ovo je preseravanje..
SE je prvi predstavio koncepciju mobitela sa 12 MP... ali koliko vidim, ovaj Samsung ce izaci dobrih 4 mjeseca prije SE-a... valjda ga zbog tog i zovu prvi mobitel sa 12 MP. S tim da je ovo samo nadogradnja postojeceg Pixona. A Idou, tj. sada pod nazivom Satio je potpuni novi, smart telefon, sa simbian platformom, tako da ga vrijedi cekati.
Sony-Ericsson IDOU http://not.hr/index.php/Novi-mobiteli/Sony-Ericsson-Idou.html DAVNO PREDSTAVLJEN A IMA 12 MP
massina... nedo bog u kakavom sokakaku se nacci sa ovom spravom :D
a prije deceniju nije niko imao pojma sta je ,na sto ce ovas svijet da izade volio bi vidit,ali nemam kad jer me prvo nezanima pa tako da cu da se malo izolujem od svega ovoga... ali raja , nije zdravo majke mi