{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi internacionalni gaming turnir u Bosni i Hercegovni

S
1.6.2011. u 18:00
0
20
Prvi internacionalni gaming turnir u Bosni i Hercegovni
0
Prvi internacionalni gaming turnir u Bosni i Hercegovni
Bosna i Hercegovina će biti prva zemlja u regiji koja će ugostiti najbolje svjetske igrače i klanove u planetarno popularnoj igri Counter Strike 1.6. Riječ je o online igrici koju igra više od tri miliona ljudi širom svijeta.
Adepto BH Open je prvi internacionalni turnir u kompjuterskim igrama koji će se organizirati u Sarajevu, a gdje će se po prvi put pojaviti timovi sa svjetskih rang listi iz država poput Norveške, Danske, Švedske, Holandije, Njemačke, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine i drugih.

“Budući da živimo u kompjuterskoj eri, te da je to vrijeme digitalne ekspanzije koja je u svom pohodu došla i do naše države, odlučili smo se organizirati prvo internacionalno gaming takmičenje u Bosni i Hercegovini i dovesti najbolje svjetske klanove kao što su Fanatic, Na’Vi, Dateam i drugi. Važno je napomenuti da je ovo prvi turnir na području Balkana, gdje će biti prisutni najbolji svjetski klanovi.”, izjavio je gospodin Armin Žiga, organizator ADEPTO BH OPEN-a.

Tri najbolje ekipe ovog turnira očekuju vrijedne novčane nagrade iz nagradnog fonda koji iznosi 10.500,00EUR.

Turnir će se održati u periodu 23.06.2011. – 26.06.2011. godine u KSC Skenderija. Prijave su u toku, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na www.adeptobhopen.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: