Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kolumbo je bio brži !!!
Jojjj kako ono lagano provukoše američku propagandu kroz članak koji je lafo napravljen pod \"tehnologija\" hahahha :D Pa jel potrebno u svakom mogućem mjestu gurati politiku? Ti ljudi u Somaliji nisu pirati zato što im je ćeif da pljačkaju već zbog toga što im je upravo Amerika zagorčala život i uništila ekonomiju... Jedino šta im preostaje jest da uzimaju od bogatih - a ko god vozi tone i tone nafte, oružja, visoko-tehnološke opreme itd, normalno je da će biti na meti. Ja eto od danas zvanično i navijam za te \"pirate\", baš zbog ovog prljavog članka.
Nemojte prvoditi bukvalno....nije \"tim\" vec posada. OMG
kako se tim borio sa piratima - je l za prvo mjesto, je l oruzano, jesu l se pošaketali? ili su se borili ko Hilarija svojevremeno kad je bjezala pod cetaljskom snajperskom vatrom koja je dosezala iz bijeljine na ajrodromu dubrave.... kakve bljuvovi od clanaka....
I nasi bi brodovi plovili morem da nam Hrvatska vrati nase more koje je uzela na prevaru. Na starim kartama se fino vidi da je more nase bosansko.