Loše zdravstveno stanje
0
Prve fotografije Stevea Jobsa nakon ostavke
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se radovati tuđoj nesreći!!! Radi se o tome da svi možemo oboliti od neke opake bolesti, nije bitno imamo li novca ili nemamo, ali zato ne možemo svi smisliti Ipod, Iphone...
Dzaba ti pare ako nemas zdravlje.
To sto je izumeo svaka mu cast ,ali da mu jedan proizvod kosta 1000 eura !? Ma daaaaj ne zivimo mi u Njemackoj....
da JE NAMA mus.limanima ijedan pametan cojek ko ovaj, nebi bili vako srimasni i na socijali
Na svu sreću na vrijeme je izmislio iPod, da ga on ne izmisli, vjerujte niko nikad ga ne bi izmislio, još sto godina bismo pričali na one telefone s koloturama.
@ Sandzaklija Znamo mi da je tebi krivo kad vidis covjeka koji se trudio u zivotu i uspio da zgrne bruku para, sta ces ne mozemo svi biti kao ti sjediti kuci za racunarom i blatiti ljude koji trebaju da umru groznom bolescu. Covjek nije ni jevrej a ti ga ubacuje u svoje price zidovske urote. Ne samo da pricas nebulozne stvari kao tvoji prosvijetljeni drugovi iz grupe poznavalaca velike istine ali mozes malo vise postovanja prema covjeku u njegovom stanju koji je zadnje godine zivota iskoristio da izmisli nesta korisnoi da pomogne firmi koju je on onsnovao i uposlenicima koji umaju porodicu da ne prpadnu. Nisi ucinio ni 1 % pozitivnog za svoje sugradjane od onoga sto je on, a ti nesta nasao pricati. Fakat si za pljunuti.
moja majka je umrla od iste bolesti... nazalost... znam kako je njegovim najblizima... strasna bolest
oni samo salju signale jedan drugom i rade za svoju stvar, telefon mu se zove eye, sve je to opasno .,,
sandzo, evo ti link da je osnivac facebook-a vanzemaljac http://www.youtube.com/watch?v=DygfBiyEu3A&feature=related
jarane ja te potpuno razumijem i podrzavam, sve su to jevrejsko-masonska-sejtanska posla samo ljudi ne kontaju
http://www.youtube.com/watch?v=LsketYMnYKI
Hoce to kad ne jedes meso
treba mu oko isto na grobu izgraviratt, kad ga je toliko volio
EYEphone ...
ma fake slika...evo i dokaza http://i.imgur.com/WV5Y0.jpg
Sandzaklija radi za Microsoft !
Baš mi ga je žao. Grozna bolest, totalno grozna...