Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SN9 (serial number 9) nikada neće letjeti. Ne mogu riskirati s udubljenjima metala koja su nastala prilikom oštećenja na strukturi letjelice u hangaru za konstrukciju letjelice. Sn9 će biti uništen i oni će prijeći na SN10. Struktura mora biti savršenog oblika kako je inžinjerski konstruisana i zamisljena. Bilo koja devijacija u aerodinamici bi mogla biti opasnost po imovinu, infrastrukturu i stanovništvo Boca chica-e i okoline.
Posto ima puno onih koji vjeruju da ce ove konzerve letjeti cak i do Marsa SAMO DA KAZEM 😉😶 ''NO COMMENT''
oniiii....jA dA imAm paRa k'o mUSk kUPio bi seBi alU feluGe zA gOLfa2........ :(
svi mu se smeju......... :(
Idemo na Mars, idemo na Mars!
Nije bio na rampi, nego u hangaru gdje ga sastavljaju, nije se raspao, nego je postolje popustilo i malo se nageo i naslonio na zid objekta. Ovaj sto je eksploditao prilikom sljetanja ,nije bio na rampi nego na mjestu za sletanje i nije se spontao raspao, nego je eksplodirao. Kliks nema ni 10% objava a da nisu dezinformacije.
Da Bog da se raspadalo stalno.