Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tip je već u gabuli, nema šta izgubiti, samo šta ako se davi 5 tipova a ovaj ima jednu bazuku. Ili se tip davi a ajkule hodaju okolo, pa pojede i njega i pojas.
Interesantno ali ne i genijalno (uzgred žalosno je šta sve danas oslovljavaju pa čak i kite sa genijalnim). Međutim evo jedno pitanje, šta ako \"projektil\" pogodi utopljenika u glavu i sl.?
TATA DODIKUUUUUUUUUUU VRATI NAM PAREEEEEE NEMOJ NAS SPASAVATI MI SMO POTONULI KO TITANIC HAHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA ODO MALO KEVARU SVOJU DA PUCAM KO STUKU SMRDJAVU MAMU I DA VIDIMO KOLIKO JE JOS OSTALO PARA OD TELEKOMA MOZDA MOGNEMO JEDNOG SRPCICA SPASITI SMRDJAVOG HAHAHAHAH MAMA DOLAZI SIN TE DODIK ZOVE ZELIM TE SAD NASADITI NA SVOJ KOLAC HAHAHAHAAAAA TO MI SE SVIDJA SINEEEE SVIDJA MI SE SINE DAJ MI SVOJ LAKTASKI PISTOLJ GURNI GA DUBOKO DA IZLAZE PARE OD TELEKOMA NA MOJA USTA KOJE SI POKRO HAHAHAHAHAHAHA HOCU MAMA SMRDJAVA HAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAA
priznajem, glup sam ko lavor.
Ovo nije ekološki ni humano prema morskim životinjama i psima.Šta bi naše društvo za zaštitu životinja reklo???
OVO MAJKA DODIKOVA KOJA SE PUCA KO STUKA IZMISLILA DA SPASI PROPADANJE RS-A HAHAHAHHAHAHAHAHA TO OD ONIH PARA KOJE JE POKRO OD TELEKOMA HAHAHHAHAA ISTOPILO SE ISTOPILO SE NEMA PARA EVO VAM MALO POJASEVI ZA SPASAVANJE HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ljudino, a zamisli situaciju da npr.ratni brod od vise hiljada tona manevrira kako bi spasio unesrecenog?! Kuzis? Ovako kupuju vrijeme jadniku... Boze dragi,koji bolidi :S
.. suvise slozeno za bosance da skontaju ..
samo glupani kao vi gore mislite da sam mislio da neko u vodi pliva 150 metara. ne kontate sta kazem: ako se spasilacki brod nalazi 150 metara od covjeka u vodi, brze ce se oni pribliziti njemu i pokupiti ga ili mu baciti obicni pojas nego sto ce uzeti vremena za pripremiti bazuku i ispaliti tu smjesu.
ps stvarno si zatupljen ...
fakat, ovo je bilo na tv-u i to kao izumi iz 18-19 stoljeca tamo negdje oko irske ;) ali nisu bacali pjenu nego konope ili tako nesto da bi mogli dovuci ljude... u svakom slucaju sve sto spasava je vrlo dobro doslo ;)
kako sam samo gluuuuuuup
ti ocigledno da nikad nisi plivo pa veze nemas sta znaci u vodi 150m to ti je na kopnu ko 1150m idiote glupi, al ti si decno sa sela, pa veze o zivotu nemas :)
hajd ti odplivaj 150 m za 15 sec !
kako glupa i beskorisna sprava. ako su spasitelji na 150 metara od covjeka u vodi, koja je onda poenta imati ovu bazuku i ispaljivati ovo s,r,a,nj,e kada jednostavno mozes otici do covjeka u vodi ili mu baciti obici pojas za spasavanje.