Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sanse da prave ove brojke koje ste naveli. Pa cijena bi morala biti troduplo niza. Ove brojke ne dosezu ni auta tipa golf, octavija ( inace 260 000 godisnje) a oni da sa preskupim elektricnim pola miliona godisnje.
Malo su se prosirili u zadnje vrijeme :)
480 milja godišnje ???Nisu oni Toyota ni VW nemaju oni taj kapacitet
Imaju sada :)
efekat je isto tako da će SVI ostali imati sve veću ponudu auta na struju a zelene struje sve više. u Kataru je kWh sunčeve energije postao nedavno jefttiniji nego kWh struje iz nafte !!!
A jos ih niste ni usavrsili.ccccc
@Stefani, koristice dosta Mercedesovih dijelova( Daimler ima udio u kompaniji) tak daa
stvarno mi nije jasno kako bilo ko od nas obicnih ljudi moze kritikovati ovog Elona. covjek pokusava napraviti bolji svijet za sebe i samim time za sve nas, motivisan profitom ili necim drugim -- sasvim svejedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..jesu li ova kola dobila ime po onom hrvatu za kojeg srbi tvrde da je njihov 😂😂😂😂😂😂a mogu slagati, što jes, jes!!!
Tesla je Turcin!
@Glupan98 turcin ili bosnjo , isto sranje. nedo Bog da vi imate kojeg naucnika ne bi moglo opstati od vas. bolje vam je da napunite ono jezero sto ste ga ispraznili.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nista bez FAP-a..