Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usao u postavke kad tamo pise klix 98%
Lako cu za aplikacije samo mi treba iphone...
Youtube 67% Olix-18% klix 14%safari-3% viber3% pocetni zaslon 2% foto7% zadnjih 7 dana
o el iks, zasto olix?
De nek neko Turkovicu posalje ovo. Bilo bi steta da mu se trosi baterija na ona dva iPhonea sto je kupio nasim parama
ne znam majkem ko dodje na ideju da pise ovakve gluposti, pa sta treba sve izbrisati i samo moci pisati poruke i zvati, kao da imas neki obicni mob od prije 15 god jel
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
uuuuuuu otkrili ste toplu vodu , svaka čast ... hajmo aplauz za ovo
iphone se ne svidja nikome iz hiljadu razloga,a ko god ga ima,pa i ja,kupili smo ga kao zbog "jabuke" na pozadini,da ko fol neko nam to vidi,a svi mi patimo za androidom
Hahahaha sta ce android fanovi, ne znaju šta je ajfon. Kazu bolji Umi Romi X haha
Kod samsunga brzo punjenje radi extra, za cas posla se napuni baterija od 3000mAh, takoder kod mene telefon to sam regulise, kad je telefon ugasen nema rada u pozadini, cak mi ni poruke ne prikaziva dok je ugasen ekran, zato dva dana izgura baterija.
Ili kupite Android telefon pa vam može dan i po biti baterija. U iPhone-a ujutro pun, u toku dana ili predvečer je već prazan.
Neću!