Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju ljudi sad većinu vremena u kući provesti pa nema jake površine od koje se telefon može razbiti. ;)
Upozorenje! Molim vas da ne saljete video preko telefona u vezi koroina virusa bilo koje vrste a pogotovo nekih sala. Ako ima nesto interesantno, posaljite link. Sve vise nas je u svojim domovima i opterecenje na mrezi je prejako. ako zelite da i dalje imamo internet i dospune informacije. Gledajte da razgovarate samo sa audio razgovorom a ne i video jer i to opterecuje mrezu i te kako. Budi savjesni jer kad ostanemo bez, onda cete zaliti i onda ce jos teze biti u izolaciji.
"vodeći brod"... To je kao prevod od "flagship" Znači ROFL
da li to znaci da ce opasti malo cijene precijenjenih mobitela?
Korona, korona....... korona... korona, samo to mediji pisu. Unistili ekonomiju za sedmicu stvaraju paniku, a oni opet isto.
Dovoljno ti je da vidiš da ni na jednoj vijesti nema izvor vijesti pa da skontaš da to prikupljaju pojedinci i šalju a oni samo proslijede nama.Imaš gore na vrhu dugme Dojavi vijest staviš tekst i koju sliku i niko ne provjerava dali je gadget vijest istina.
"vodeći brod" hahahahhaahha neopismenog klixa (flagship) - no comment...
mozda su to uradili namjerno
samo na Klixu je flagship preveden kao "vodeci brod"
nije klix kriv, vec google translate
Ne serii da je tako🤮