Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta će japanci, ;P
Ovi nemaju zive veze ...... Logicno.
cccccc tupani tupi pa to je Japanska raketa nije pala no je tako brza i precizna da je za 10 sekundi sve obavila i vratila se u garazu!
Japanci imaju Momo-1 Mi spremamo Uzeir-1 na Laktase.
Zemlja joj nije htjela dati da ode od nje.
ma voda u gorivu 100%
Momo -3 , sretno !!!!
Momo I uzeir
Zemlja je ravna okrugla ploča sa kupolom iznad Zemlje. Ni jedna raketa nikada nije probila tu kupolu niti je ko izašao van tog prostora.
Hehheheheheheheheh... dobar, dobar... Znaci ukratko tepsija sa poklopcem...
Kako onda pojasnjavas pun mjesec iznad glave na ravnoj Zemlji? https://www.mooncalc.org/#/-3.3851,36.081,18/2017.04.11/00:27/1/2
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod nas je glavni domet privatnika novi Q7
Kimove ,,lete,,bez greske sve do iza Japana a mogu i do amerike. Ova ko,,protivgradna,,😁
@Zubobolja kimova je bila bez navigacije, opali i nadaj se da ce letit pravo... Priatup gps joj onemogucen(kacila sr na glonas ali ali)
Normalno da će pasti dole, jasno je da nijedna raketa ne može probiti nebeski svod (kupolu), može ići do svoda (kupole) ne znam tačno koliko kilometara i onda nakon odbijanja pada dole.Dođe mi da naručim jednu raketu i pošaljem je u nebo i sve to sve snimim, pogotovo trenutak kad se ona odbija od nebeski svod (kupolu) i pada prema zemlji da bi uvjerio sve nevjerne tome koji to još ne vjeruju već vjeruju sve NASI, da su Amerikanci bili na Mjesecu i slične lažne budalaštine.
Ahahahahahahaha
HHehehhehehe Odbio si se ti od nesto opasno odavno cim si tako glup, nepismen i zatucan, a glupani poput tebe nemogu kupiti raketu jer rade za minimalac teske fizicke poslove...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako su krenuli, izazvat ce slucajno 3 svjetski rat.
sljedeca raketa pravac Belgija.
možda momo ratni zločinac iz nebeskog naroda