Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ce vam budala poslati svoju ideju za dzaba??? Pogotovo originalnu.
onda pošalješ neku ideju za takmičenja, a ne tu što ti govoriš :)
Pametnice, prvo pročitaj članak ... takmičenje je za početnike originalnih ideja teško može biti do te granice da se ne može realizirati uz korištenje već postojećeg API-ja kako su u pitanju početnici malo će biti originalnih koje su realne za ostvariti, jer to nije nešto što s e od početnika očekuje, samim tim takve ideje nema smisla ni predlagati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a mi iznad 30....kaj je sa nama :)
e pa brate, ti bi i da budes na bitou a istovremeno da se bavis ovim stvarima... od 30 pa gore, ostaje ti samo biro.. tako kaze nasa politika.. ali no frks u narednih 150 godina nas ceka 100k novih radnih mjesta... apliciraj za neko od istih.. ??