Tehnologija
0

Prestigio MultiCentar je srce zabave u vašem domu

Sponzorirani članak
Predstavljamo prvi Prestigio Multi Center PAB2411 u BiH. Smart uređaj koji će zasigurno promijeniti dosadašnje iskustvo na vašim televizorima.

Multi Center je snažno multimedijalno riješenje za televizor. Iskusite zabavu bez granica, gledajte Internet tv kanale, reproducirajte Full HD videosadržaje, surfajte internetom bez ograničenja, skidajte aplikacije i igrice dostupne na Google Play trgovini.

Prestigio Multi Center dolazi sa predinstaliranim Android 4.2 operativnim sistemom, opremljen snažnim hardverom koji se povezuje na televizor putem HDMI kabla. Pokreće ga Dual Core procesor radnog takta 1,5GHz te MALI400 grafički procesor koji je spreman prikazati i one najsitnije detalje. Opremljen je sa 1GB RAM memorijom i operativnom od 4GB. Integrirani Wireless će olakšati povezivanje svih uređaja spojenih na kućnu mrežu, te je dostupna i opcija Screen Mirroring-a koja omogućava istovremeni prikaz različitih sadržaja sa pametnih uređaja direktno na Prestigio Multi Center.

Uštedi kupovinom u promotivnom Pre-order periodu samo na www.technoshop.ba. Pre-order kupovina podrazumjeva, kupovinu Prestigio Multi Centera po posebnoj promotivnoj pre-order cijeni od 139 KM i isporuku najkasnije do 27.02.2014 i time postajete prvi vlasnici Prestigio Multi Center-a u BiH.

Prestigio misija je u toku samo na www.technoshop.ba . Iskoristite promotivni period od 17.02. do 28.02.2014 i možete osvojiti sjajni Prestigio MultiPhone PAP4044DUO, za više detalja o učešću u nagradnoj igri posjetite nas.