Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš bi želio gledati nekog kako bulji u keran cijeli dan.
ako je nekome zanimljivo gledati ksko komentarisem po klixu, onda je njemu potrebna zastita
nemam pametnijeg posla, nego trazit sebi belaja, glpost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...imal ko kakvu kompromitovanu kameru kakve bujne prstate ljepotice...:-D
Ja cu staviti ponjavu preko moje za svaki slucaj... ;-)
U moju i kad bi hakovali nista ne bi vidjeli kakav kvalitet posjeduje :D 2 piksela i 7 frames per second. Donio mi amidza iz dijaspore.
U buduce necu vise paliti kameru ni kad pricam na skype s nekim hhahahaha.
na vecini kamera od laptopa-racunara se upali svjetlo nakon sto je kamera aktivna, pa nije niko glup da ne skonta :$
Pa, ko vas je opljackao gospodine Sojicu: - Pa hakleri iz kompjuter...
KRV TI MRKNEM Kakvi antivirusi. Ne koristim nikakvu zastitu,a ne skidam se sa redtube i slicnih stranic pa mi nista ne fali
Prodajem PC-XT sa DOS 5.0, 100% zaštićen od hakera. Cijena 5.000 KM
Gledajuci neki film na gledajfilmtackanet primjetih da mi chrome izbacuje upozorenje kako mi je upaljena kamera, u desnom dijelu na vrhu pored zvjezdice... Malo istrazivajuci otkrih da to ima neke veze s flash playerom i da chrome ali i bilo koja druga web stranica mogu nastimati da se upali kamerica kad god zele... Odmah sam izbriso flash..ne pojavljuje se vise aliii ne mogu gledati filmove.. et...odlicna ideja za naljepnicu.
U Americi, zemlji sloboda i vlažnom snu naših hipstera koji puše travu ispred Parlamenta i pričaju kako su korisni, će Xbox legalno ovako pratiti ljude tako da nema potrebe za brigu, ako demokratski gigant kaže da je to ok i trend onda je to ok i trend.
I ovi hakeri pobenavili...
kuda ide ovaj svijet...cccc