Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko izmeđ vas zna nekoga ko zna nekoga ko zna Kim Kardashian i neće da me upozna i dobiće batina kad saznam ko je to.
treba pd hitno promjeniti naslov, cuj \"pet osobapoznaje cijeli svijet\" hahaha
da li bi se mogli upoznati s osobom izvan hrvatske ??
Sta ti je ovaj facebook. Znas kako je, dodje petak. Dodjem umoran sa posla. Nervozan... plata kasni. Zena mi nesto ronca iz kuhinje, pao na kladionici, kisa pada. I sta cu nego popiti. Navijem sebi malo Miroslav Ilica ili Halid Beslica. Popijem 10 piva...Upadnem na facebook da nesto zbarim, i u pijanom stanju posaljem svakoj curi sto je online invite za sex. Ujutru kada se probudim broj friendova mi spadne sa 10. Tako da sada imam 70 frendova na facebook a svi su muskarci. A tugo golema.
Angelina mi je dolazila na kafu! Taj sam!
evo upravo trazim petu osobu za angelinu
ja isto predlazem osobi koja je napisala clanak da ga ponovo procita... \"šiRom svijeta\"
Mi iz Sandzaka Poznajemo sve osobe iz Gras To je Naša firma
\"Pet osoba poznaje cijeli svijet\" predlazem osobi koja je napisala naslov da ponovo procita clanak ali ovaj put pazljivo i polako
Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l\' ce moci ove noci da izdrzi sve Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud \'ej zivote, srece nema tugo golema Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud \'ej zivote, srece nema tugo golema
Ma kakva prijateljstva i fazoni, imaš 300 navodnih prijatelja na FB, sa 10 se redovno čuješ, sa 3 piješ kafu, a nemaš nijednu za sex nego osim FB često odeš na porno stranice i zadovoljavaš životinjski nagon. Eto, to je u stvarnosti tako.