Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi sto jednostavno kad moze komplikovano :D Nek koristi svak onaj koji mu odgovara,svaki ima svoje lose i dobre strane kao sto svak moze zakljuciti pomocu ovih komentara koji mu odgovara,ja koristim Chrom zato sto listam samo novine i koju pijesmicu pustim na yubitu poslije posla jer je za to najbrzi,jeste da ima problema sa Javom kao sto je neko spomenuo al nekoristim facebook gdje se vidi koliko se muci sa Javom da koristim odlucio bi se onda za mozilllu jer beze skakati sa jednog na drugi browser samo da iskorisitm maksimum a vrti se svega u dijelovima sekunde a to se moze negdje drugo ustedijeti u zivotu :D Koristio sam i mozillu nekad davno al mi se zgadila kad mi se svaki drugi dan pojavi \"Send error report\" i kad mi je netko preporucio Chrome i evo od 6 pa do neki dan presao na 10 mozda mi se dva puta pojavio error,znaci koristite onaj koji vama odgovara a ne ovaj je najnoviji moras imati kako je kod nas obicaj u svemu a poslije ti neodgovara.cica mica gotova prica :)
http://glow.mozilla.com - live pregled downloada u trenutku pisanja komentara 9,2 miliona downloada od čega je 13 hiljada iz Bosne i Hercegovine
ma Crome najaci browsers kakav firefox
lol za..... čitača svjetske informacione mreže
sax, je ba li vas ovi komentari, i captcha koja se ne može osvježiti, nije user friendly
pa pogledajte malo test tomshardware o preglednicima IE9 najbolji, najbrzi... ccc sta neznanje radi
budimo malo reani... chrome, ff, Opera to je sve u 5 deka. Ja recimo obozavam operu iako na poslu najvise koristim chrome a kuci safari na mac-u. svaki od ovih browsera ima \"slabe tacke\" ali se manje - vise drte podjednako dobro. Ili si recimo zaboravio kako je chrome \"problematican\" sa java i javascript-om Bitno je da IE9 i microsoftu ne daju primirisati :D
dzabe im ff 4 kad ih chrome 10 dere ko beba zvecku po svim neutralnim testovima.
rodi vas majka, sve strucnjak do strucnjaka :D Nebitno, u cijeloj ovoj priici je jedina konstanta da je i najnoviji explorer - IE9 smece, dok konkurencija dere.. Opera / Mozilla, zatim Chrome i njegov klon- Safari... Mogucnost izbora je nesto najbolje..
6034 dowload-a iz sarajeva u ovom trenutku
Bas lici na operu, ali se pokazao dobrim..
i 10 000 000
KOPIJA OPERE, OPERA JE NOVA IZISLA PRIJE MJESECA, A MOZILLA JE SVE KOPIRALA IZ OPERE
html 5 nije programski jezik i nije firefox zasnovan na html 5
Koristim Firefox oko 3 godine i nikada nisam imao problema. Ovaj novi firefox 4 je zaista extra, brzina pokretanja programa, otvaranja stranica, lijep izgled prilikom surfanja, ma sve je savrseno. Preporucujem svima ! ! !
Opera FTW.