Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"edge to edge" moj qurac.........a sta je sa druge dvije edge????ona gore i ona dole ha???? zaboravili ste na njih jel? svasta pa ovaj svije je stavrno prolupo....evo ja imam telefon u ladici is 2012 god i isto je "edge to edge" ko i ovaj. odjednom sad poceli da ove telefone zovemo "edge to edge". jedino iphone x moze da se zove tako a ovi ostali izgledaju kao telefoni od prije 5 god.
Zar Honor nije proizvodna linija Huawei-a? Isto kao da su napisali Galaxy je predstavio novi S8 ...
Istrazite malo bolje relaciju Huawei - Honor Honor je brand "koji pravi Huawei(Hardware)". Tako da je Honor model a i naziv odjela koji radi na njemu - Jednostavno kompanija za sebe(Brand). Modeli Huawei-ja su P, Y, G, Mate , Nova.
Honor 8 kompanijom sam prezadovoljan😁
Kakvi retardi ovi sa klix-a.. Alo ba sabani, Huawei kompanija, honor je model... Evo i kompanija moja P10 objavila nove modele P10......
Honor je Huawei-jev brand, nije model. Formalno pravno razlicita dva pravna subjekta iako je vlasnik Huawei. Po tome ispade da je Motorola model Lenova ili OnePlus model OPPO-a, ili Skoda model VW-a.
Ako je kad Xperia predstavila mobitel, onda je i Honor. Huawei valjda.
najjače kad narod ide u wc i ponese telefon,i onda tamo neki jadovi špijuniraju kako narod se.e
Kompanija Huawei, a ne Honor
Huawei nije pozvao klix na prezentaciju mate 10 pa ih sada uplakani novinarcic bojkotuje :)