Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbrzi voz na svijetu? Ali malo sutra. Mozda najbrzi voz u servisu, ali ni to ne zadugo. Ja kako vidim na prvoj slici su njemacki ICE3, vozio sam se u njemu.
Francuski TGV je isao cak 574 km/h. ovo nije nista :D
Trebamo se pripojit kini da se ta cesta kod autobske zavrsi i da nam postave jednog diktatora,maotito jedan nama treba,AL ODMA!
Raspad i definitivnA PROPAST komunizma u Kini a i u siroj medjunarodnoj zajednici ( kako to vole reci neki) doveo je do ovakvh tehnoloskih devijacija. Treba podrzati muslimane u zapadnom dijelu u njihovoj teznji ka otcijepljenju od Kine i socijal - komunistickog terora.
Kina je tiiitoo
fakat me jeza spopadne kad vidim samo ovu zeljeznicku stanicu 4 god........ crno nam se pise
ovo je kraj svijeta kad zuce preuzmu primat a preuzeli su ga crno nam se pise
1000 km pruge za 4 godine!!! u Sa se 100 metara ceste kod autobusne pravi 4. godine i jos nisu sve zavrsili ;))
Potpisujem
Kineski voz da naravno..ali njemačka tehnologija.. by Siemens Transportation Systems.