Prodaja od 23. maja
10
Predstavljen smartphone Redmi Note 7S
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec mjesec dana posjedujem p30 pro, samo mogu reci da je savrsen za moje potrebe, uporedio sam ga juce sa iphonom xr, znaci ne moze mu politi, izgled fuj, kamera standard, uvijek ista. Jos cak skuplji za 300$. To sto najavljuju sankcije huJaweiJu trahana su. Definitivno zastrasivanje buducih korisnika, propaganda.
ima neka razlika u odnosu na galaxy a40????
@mandrako veca baterija, kvalitetniji procesor, bolja kamera i vjerovatno jeftiniji ali sa losijim ekranom (lcd umjesto oled kod samsunga)
Samo ne znam koji ce ga OS pokretati kad i Xiaomi dobije nogu od goolgle-a, a dobice je!
@IstinaPravdaSarajevo huawei je dobio nogu zbog infrastrukture (one 4g/5g, iste kakvu smo mi ugradili) koja ima otvorene "backdoor"-e koje koristi kina za spijuniranje
"Gospodine Trump Xiaomi lansira novi mobitel sa 48MP", Trump: "Pa dobra su ona americka kompanija cuop sam ja za nju", "Gospodine oni su kineska kompanija", Trump: "Zovi mi ministartvo pravde"..
2015 kupio xiaomi i svi su mi se smijali ali ja još imam isti, a oni su dosada promjenili 3-4 telefona
Mozda to samo znaci da imas niske standarde
Minusajte koliko hocete ali takva je realnost. Ljudi mijenjaju, teze necemu boljem, ti si zadovoljan i necim slabijim sto je sasvim ok, tvoj izbor. Ali nemojte prosipati suplju da je nesto bolje kad po svim mogucim mjerilima nije. Svi znaju da Xiaomi mnogo daje za ulozeni novac, ali svejedno onaj ko hoce najbolje nece ganjati Xiaomi, jer postoji razlika izmedju vrha ponude i "budzet" segmenta.
Telefončina je Xiomi, a pristupačan pravo.
za 350 km kupis telefon koji ti moze sluzit 4 godine.. svaka cast za REDMI.... NAJVECA GLUPOST NA SVIJETU JE DAT VISE OD 300 KM NA MOBITEL... TO RADE RETARDI I ISKOMPLEKSIRANI LJUDI.
@Giovanni Ja sam Redmi 5 plus prije godinu i nešto platio 330km, i danas radi kao tog prvog dana. Sada ga prodajem za 270km, jer hoću bolji da uzmem. Naravno Xiaomi opet.
@fisnozbobomflop shvati da neko ima primanja po nekoliko hiljada mjesecnom retardi su ovi sto kupuju a jedva kraj s krajem vezu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)