Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam da krene proizvodnja uredjaja sa onim samsungovim novim displayem sto se moze savijati... to ce da bude perverzija i revolucija totalna, u svim sverama tehnike koju trenutno poznajemo. zamislite oble stubove koji su display, table u autu koje su komplet display i slicno.
zamalo pa je jaci od mog komp-a yesss so much win! :D
Narode, ovih azijatkinja ima kol'ko hoćeš, a ko šećer su!
@Kisko Sviđa mi se i to.
@tech Što, šta fali, neka prave ljudi. Onaj kome treba telefon samo za pozive uzet će sebi onaj od 40 maraka, onaj ko želi nešto bolje, platit će više i gotov. Bitno je samo da ima što više izbora. :)
mogu oni svi napraviti najbolji mobitel da nema dalje, ali nece, sve je komercijala da uzimaju pare godinama!
Podržavam razvijanje tehnologije, ali su vala dosadni više sa ovakvim telefonima !!!
Podržavam razvijanje tehnologije, ali su vala dosadni više sa ovakvim telefonima !!!