Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
949dolara za samsung: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Htc samsung a i apple upoznajte moj padze ,vidite imali sta
kupit golfa dvojku registovanog sa alu felgama i spojlerima,napunit do vrha i ici praviti udese po sarajevu za iste pare ko galaxy s6 :D
to ce ovaj Kinez Hisense napraviti za 300evra isto to sve... ali Samsung ima ime i reputaciju pa je zato njegova cijena 750eura...kao kad kupujes japanke za 30KM dobre ili ako hoces Prada japanke onda platis 500evra...a iste... ali ime prodaje..
Nisu pametni ko mi,kod nas evropa i euro..
Nije isto...ni sa japankama niti sa telefonima, kvalitet nije isti, I ja koristim ZTE I ne planiram kupiti samsung....ZTE je odlican telefon, e sada ne mogu reci da parira samsungu, budimo realni, skupi jesu ali su I dobri, ALI ima mnogo jeftinijih telefona sa "pribliznim" capabilities pa tako ne moramo izletit 750$.
32 GB i 64 GB cijena u eurina,a 128 GB cijena u dolarima?! Pa jbg...
.......vrlo važno u p.m:))))