Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanite ljudi nisam jos onaj 20 uzeo
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
ZumBiranje sto kaze Sojic ... A hoce li biti vjestacke inteligencije ....
Gledao sam recenzije i kupio sam mate 20 pro, previse uzdignut mobitel, slike ispadaju dobre samo ako su idealni uvjeti svjetla, selfi kamera je uzasna tako nerealnu sliku dalje, a mobitel kosta 1000 eura, otisak prsta nekad radi nekad ne, ipak se vracam Samsungu ili Google pixelu
Strucnjaci i experti nemaju pojma bitno je da ti znas Ne kosta 1000 EUR nego 1750KM a vani ga mozes dobiti sa 800$
Ono kad Bošnjo misli da je pametniji od svjetskih recenzičara i DxOmark stranica koja je specijalizirana za telefone i DSLR kamere po pitanju kvalitete slika.
Recite da me ne upisuje na IDE-u.
Važi brt
kaze u P40 poslije ovoga ugradjuju kameru direktno komsiji u spavacu sobu😂
Ima potencijal da pretekne MALU NEVJESU....