Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo je sranje moras ga prikljucit na struju ja koristim bateriju puni se 5 sati i mogu 4 do pet puta napaunit telefon bilo gde
Oj svijete. Ubrzo nećemo ni hodati. Sva čuda u fotelju treba ugraditi. Jel Predsjedništvo naručilo za svoje fotelje? U raznim bojama. Boje su u nama, ou je.
Pa kad ne znate namjestiti utičnice gdje treba po zidovima, cc. Meni je sve pri ruci u svakom trenutku. Ovdje te tačno siluje džek :D
"Ustati sa sofe kako bi potražili punjač i napunili bateriju svog uređaja mnogima je itekako mrsko." - pa mislim stvarno, jel ovi ovo ozbiljno!? Strasno.
Tako je to danas, 0-24h online sa 'prijateljima' D:
šta ovi kontaju izmisliti punjač ili kauč,ovo nije inovacija,može biti samo aplikacija punjača a dužina kabla mi ne odgovara.
A sta ako su fiksni jastuci? Moras mijenjati kauc zvog ovog "izuma"?
Ja ga uštekam đe god ima mjesta . . .
pa nije dotle doslo da nemogu ustat s kauca da ustekam telefon da se puni